Adománygyűjtő kampány

Elindult Till Attilával közös adománygyűjtő akciónk! Az ismert műsorvezető amellett, hogy nagykövetként segíti a kezdeményezést, egy goldendoodle fajtájú kiskutyát is Alapítványunknak ajándékozott. Rozi a több hónapig tartó képzést követően terápiás kutyaként csatlakozik segítőkutyáink csapatához.

 

Az adománygyűjtő akció során a következő egy hónapban az önzetlen támogatók egyebek mellett Alapítványunk terápiás- és segítőkutya-képzési, valamint kutyáink állatorvosi költségeihez, illetve terápiás fejlesztő eszközök beszerzéséhez járulhatnak hozzá adományaikkal. Támogatóinkhoz csatlakozik a MOL Magyarország is. A vállalat az első 500 adományozó felajánlását egyenként további háromezer forinttal egészíti ki, illetve aktív szerepet vállal az akciót népszerűsítő kampányban is.

 

Civil szervezetként ahhoz, hogy segítő munkánkat végezhessük, szükségünk van támogatókra azért, hogy ennek a küldetésnek ne legyenek anyagi akadályai. Nagyon hálásak vagyunk Tillának Roziért, és azért, hogy a kampány arcaként segíti adománygyűjtésünket. Köszönjük a MOL-nak, hogy nagylelkű felajánlásával segíti céljaink elérését!

 

A pénzadományokat 2022. március 21-ig várjuk.

 

Az adományozó felület itt érhető el: https://www.tamugatok.hu/tamogass-minket/