Pályázati felhívás

Budapesti középiskolai osztályok (9-12. évfolyam) jelentkezését várjuk „Vegyük észre és értsük meg!” címmel megrendezésre kerülő, mentális zavarokról szóló kutyás terápiás érzékenyítő – 1 alkalmas csoportfoglalkozásunkra.

A gyerekek körülbelül 25 százaléka küzd valamilyen pszichés problémával, ebből adódóan Ti is biztosan találkoztatok már olyan személlyel, baráttal, családtaggal, ismerőssel, aki valamilyen mentális zavarral küzd.

Terápiás kutyáink több gyermekpszichiátrián is dolgoznak, így pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a fiatalok megfelelő tudással és érzékenységgel forduljanak a környezetük felé. Ahhoz, hogy erről közösen gondolkodjunk, várjuk jelentkezéseteket négylábú munkatársainkkal, akiknek szintén lesz egy-két fontos hozzászólásuk a témához!

❗️A pályázathoz két osztály közös jelentkezése szükséges, küldjétek el nekünk az info@tamugatok.hu email címre, hogy miért szeretnétek, hogy ellátogassunk hozzátok. Ezt megtehetitek levél, fotó, videó és bármilyen más multimédiás formában is. Írjátok meg ezen felül az iskolátok nevét, a két közösen jelentkező osztály jelölését és egy kapcsolattartó tanárt.

????Határidő: 2024. 03. 17. éjfél

Vállalati támogatásból még két iskolában tudjuk a programot megtartani!