Close

Hírek

Nyertünk! 🙂

Alapítványként a működésünket pályázatokból, adományokból, 1%-ból amire sajnos csak jövőre leszünk jogosultak, illetve rengeteg önkéntes munkával finanszírozzuk. Ezért is hatalmas dolog, hogy a MOL Alapítvány támogatja a céljainkat. A Kutyaterápia, a játékba rejtett fejlesztés c. pályázatunk idén két intézményhez juttatja el a kutyáinkat, hogy ott tovább folyjanak a fejlesztő foglalkozások!
Nagyon köszönjük a gyermekek nevében is MOL Alapítvány!

Rajzpályázati felhívás

Nekünk van egy csomó szuperkutyánk szuperképességekkel, az egyik felvidít pusztán a látványával, a másik elvarázsol a kedvességével, a harmadik megnevettet a játékosságával. 🦸‍♂️🦹‍♀️🦸‍♀️”NEKTEK MILYEN EGY SZUPERKUTYA, HOGY NÉZ KI ÉS MIVEL FOGLALKOZIK?” címmel, a TámUgatók Alapítvány RAJZPÁLYÁZATot hirdet 3 és 7 éves kor közötti alkotóknak (Pest megyéből).
A rajzokat folyamatosan közé tesszük a Fb oldalunkon, és az a három rajz, amelyik a legtöbb lájkot kapja, az általa megnevezett óvoda csoportjában, szeptemberben egy KUTYÁS TERÁPIÁS FOGLALKOZÁST NYER! 🤩Kérjük, hogy minden rajzra legyen ráírva a gyermek neve, kora, a kiválasztott óvoda és azon belül a csoport neve.

 

Beküldési határidő: 2021.08.31.

 

Az alkotásokat a következő e-mail címre várjuk: terapia@tamugatok.hu

 

Nagy izgalommal várjuk a műveket! Csak egy rajz és talán kutyákkal kezdhetik a gyerekek idén az Óvodát 🦮🐕‍🦺

Előadás

Vasárnapi 17:30-kor sorra kerülő előadásunkon többek között Török Zsuzsa bemutatja a munkatársunkat, Mását és az ő közös terápiás munkájukat.
Ezen kívül még szó lesz röviden a terápiás kutya felvezetővé válás menetéről, majd részletesebben átbeszéljük a kutyával asszisztált csoportos terápia sajátosságait is.
Mindenkit nagy szeretettel várunk előadásunkra!

Pályázati lezárás

A héten lezárult a MOL pályázat, ezen időszak alatt 7 kutya Fülöp, Luna, Lepke, Barka, Panni, Szàlka és Kókusz több mint 100 gyereknek szereztek örömteli pillanatokat és segítették a fejlődésüket. Partner intézményeink ebben: Pető Intézet Óvodája, Szent János Kórház Gyermekpszichiátria, Budai Gyermekkórház Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Osztály, Kis Lépések Alapítvány .
Köszönjük a MOL Alapítványnak, hogy mindezt lehetővé tették! 💚❤️

Adománygyűjtés

🥳💛💜PUSZI, PACSI, KÖSZÖNJÜK, SIKERÜLT💛💜🥳Az elmúlt közel 1 hónapban a Swimathon Szárazon adománygyűjtő kampány keretein belül Kókusz és Mona azon volt, hogy összegyűjtsenek 1️⃣0️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ forint adomány a Tetőtől Talpig Fejlesztő Alapítvány részére.
A mai nap sikerült elérni a kitűzött összeget, így mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy megvalósuljon az 👣Okosodó Élménytalpak 👣 tábor, ahol Kókusszal és Monával kutyaterápiás foglalkozásokon találkozhatnak a táborozó gyermekek! 🦮🦮A gyermekek nevében még egyszer köszönjük azoknak , aki hozzásegítettek minket a cél eléréséhez! 👧🏼🧒🏻Szuperek vagytok!!!

Sikeres vizsga

Ma a Bársony és “Handicap” Alapítvány társaságában sikeres temperamentum vizsgát tett 3 párosunk, Gratula! 🥳🥳🥳 Köszönjük a vizsgáztatóknak, a korrekt bírálatot, és hogy a hozzáállásukkal segítették a vizsgázókat 💜 Jöhetnek a hospitálások, jöhetnek a gyerekek 🐶😍🐶

Segítőkutya OKJ vizsgák

A héten 5 kiképzőnk, 5 különböző OKJ vizsgát is sikeresen teljesített. 🤩 Így Alapítványunk, 1 habilitációs kutya kiképzője, 1 mozgássérültet segítő kutya kiképzője és 3 jelző kutya kiképző szakemberrel lett gazdagabb, ezzel együtt már összesen 16 OKJ-s segítőkutya kiképző birtokában vagyunk 🥰 Mindenki nagyon sok munkát tett ebbe az elmúlt fél évbe, büszkék vagyunk rátok! 💛💜 Krisztina Tóth, Anna Egerer, Ildikó Kamondi-Borbola, Sára Bereczky, Varga Viki🐾

OKJ vizsga

Ma újabb 12 fő tett sikeres habilitációs kutya kiképzője vizsgát, nagy gratuláció nekik!!! 🥳 🥳🥳 Ez egy hosszú út kezdete, kívánunk nekik sok-sok kutyát, tapasztalatot és még több tanulást! 🐶

OKJ vizsga

Nemrég lezajlott az első OKJ-s habilitációs kutyakiképző vizsga az Alapítványunk közreműködésével. A hideg és a jelenlegi körülmények ellenére sikeres és jó hangulatú napot zárhattunk. Innen is gratulálunk a vizsgázóknak! 💛 Sokáig nem unatkoztunk, mert rögvest elindult a következő tanfolyam. 🥳

Már Instagramon is!

Elindult Instagram oldalunk!
Alapítványunk és kutyáink élete képekben: szakmai munka és cukiság bomba🙂! Kövessetek minket ITT is!

Nyertünk! 🙂

Rajzpályázati felhívás

Előadás

Pályázati lezárás

Adománygyűjtés

Sikeres vizsga

Segítőkutya OKJ vizsgák

OKJ vizsga

OKJ vizsga

Már Instagramon is!