Close

OKJ vizsga

Nemrég lezajlott az első OKJ-s habilitációs kutyakiképző vizsga az Alapítványunk közreműködésével. A hideg és a jelenlegi körülmények ellenére sikeres és jó hangulatú napot zárhattunk. Innen is gratulálunk a vizsgázóknak! 💛 Sokáig nem unatkoztunk, mert rögvest elindult a következő tanfolyam. 🥳

Read More

Habilitációs OKJ indul

52-810-01 Habilitációs kutya kiképzője tanfolyam indul Budapesten

Van érettségid, szeretnél kutyákkal együtt dolgozni? Válassz olyan szakmát, ahol akár a saját kutyáddal is együtt dolgozhatsz! A Mozaik School Oktatási Szociális Szövetkezet (E-001843/2018.) 2020.novemberben 14-én indítja a Habilitációs kutya kiképzője tanfolyamot Budapesten a 2. kerületben.

A tanfolyam elvégzésével képezhetsz családi és terápiás kutyát, kutyaiskolában kiképzőként dolgozhatsz, vagy terápiás, szabadidős foglalkozásokat tarthatsz gyógypedagógus mellett. Ha szereted az embereket, szeretsz segíteni másokon és szereted az állatokat, akkor itt a helyed! Képzési díj: 320.000 HUF + 47.000 HUF vizsgadíj. Van részletfizetési lehetőség!

Feltétel: érettségi + foglalkozás-egészségügyi alkalmassági

Jelentkezési lap letölthető a www.mozaikschool.hu honlapról.

Bővebb tájékoztatás: 06-70-528-5637

Read More

Kövess Facebookon!

Örömmel adjuk hírül, hogy facebook oldalunk elindult és már az első 2 napban több, mint 1000 követőnk lett. Köszönjük Nektek!
Maradjatok velünk, rendszeresen jelentkezünk új, izgalmas hírekkel. Ha Te is csatlakozni szeretnél, kattints IDE!

Read More

Új támogatónk

Abban a hatalmas örömben van részünk, hogy Alapítványunk első támogatója a MOL Gyermekgyógyító Program. A nagylelkű támogatásnak köszönhetően folytathatjuk munkánkat a Szent János Kórház Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Rehabilitációs Osztályának mindkét csoportjában, illetve a Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodájának 8 csoportjában. Így összesen kb. 80-100 gyermeknek biztosíthatunk kutyás fejlesztő terápiás foglalkozásokat az elkövetkező hónapokban.

Bár eddig egy másik alapítvány színeiben, de a MOL Alapítvány már évek óta töretlenül támogatja munkánkat. Köszönjük, hogy ezekben a bizonytalan időkben is mellettünk állnak, bíznak bennünk és hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több gyermeknek tudjunk segíteni.

Read More