Hírek

Hard Dog Race

Kis futócsapatunk, tele lelkes kutya-gazda párosokkal, teljesítették a Hard Dog Race Base versenyét. Az időjárás az előrejelzéshez képest kegyes volt hozzájuk, így csak a vizes akadályoknál áztak el, és a 18 akadály így csupa öröm, vigyorgás és szokásos iszappakolásos wellness volt azon az 5,6 kilométeren.

Köszönik az újabb felejthetetlen élményt, nagyon jól érezték magukat, sár előtt és sár után is!

Adó 1%

Alapítványunk idén először volt jogosult az adó 1% gyűjtésére. Rengeteget tettünk a kampányba, mégis meglepődtünk és rettenetesen boldogok vagyunk, hogy 258 ember ajánlotta fel számunkra az 1%-át és ez 2 704 621 forintot jelent az Alapítványunknak!

Legszívesebben most raknánk ide 258 szívecskét, nagyon nagyon köszönjük!!!

Ekkora segítséget nem kaphattunk volna azok nélkül akik a kampányidőszakban megtámogattak minket azzal, hogy vitték a hírünket.

Új terápiás helyszín

Új terápiás helyszínnel bővültünk, most már a murmonál is találkozhattok velünk!

A Murmo klinikai szakpszichológusai és önkéntesünk által tartott terápiás csoportok indulnak. Vakkantó és Ebcsont érzelemregulációs csoportok alkalmain Bereczky Sára felvezetővel és Mona terápiás kutyával karöltve igyekszik Isépy Réka gyermekklinikai szakpszichológusunk minél több óvodás és kisiskolás gyermeknek segíteni az év során.

További információkért látogassatok el a Murmo hivatalos honlapjára!

https://murmo.hu

TUA tábor

Idén egy meseszép helyen, Hollókőn gyűlt össze a csapat apraja és nagyja a szokásos éves alapítványi táborra.

Ilyenkor a csapatépítésen kívül még sok már célt is kitűzünk a háromnapos hétvégére.

Idén nagyon színes volt a program, hiszen szakmai továbbképzések mellett (dolgozó, tanuló és segítőkutyáinknak külön külön) hasznos előadásokat voltak, pl. kutya fizioterápiáról, képzési módszerekről, stresszkezelésről.

A kutyákat és a gazdákat sem kellett altatni vasárnap este, pláne, hogy a tábort egy túrával zárta a csapat egy része.

Sikeres Pályázat

Mona szeretné nektek bejelenteni azt a csodás hírt amit ma kaptunk, ismét sikeresen pályáztunk a MOL-Új Európa Alapítványnál, így szeptemberben tovább folytatódhat a munka a Pető Oviban, a Bethesda Gyermekkórházban, Budai Gyermekkórházban és az Ali utcai Gyermekpszichiátrián !

NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Nyári szünet

Habár Mása áldozatul esett egy toklásznak, sérülése nem tántoríthatta el attól, hogy gazdájával elköszönjenek a Bethesda Gyermekkórházba járó kis rajongóiktól, persze nem kell megijedni, csak a nyári szünet erejéig kell nélkülözniük kedvenc terápiás kutyájukat.

A szeptemberi viszontlátásig Mása alaposan beosztja a kapott simogatásadagot, sokat túrázik és még többet lustálkodik majd gazdája társaságában.

A terápiás foglalkozások a Bethesda Gyermekkórházban a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhattak meg.